Rugbrød (cremet)

Rugbrød (cremet)

Portioner
40

Ingredienser

Mørkt rugbrød
525 g
Sødmælk
300 g
Mørkt hvidtøl
750 g
Vand
400 g
Maltekstrakt, farvet
5 spsk.
Salt
3 g
Proteinpulver
220 g

Sådan gør du

  1. Læg rugbrødet i blød i mælk, øl, vand og maltekstrakt i ca. 1 time

  2. Kog rugbrødsmassen op sammen med salt

  3. Tilsæt proteinpulver og blend rugbrødet til en helt glat, ensartet masse

  4. For tykkere masse laves en reduktion, til den ønskede konsistens er opnået.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
20 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.021 kJ
Kulhydrater
34,8 gram
Proteiner
22,6 gram
Fedtstof
1,5 gram
Alkohol
0,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (cremet)

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (cremet)

Karrysild med rødløgsmayonnaise, æble og dild (cremet)

Marinerede sild med kapersmayonnaise, rødløg og dild (cremet)

Medister med gule ærter, rugbrød, syltet rødbede og sennep (cremet)

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (cremet)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (cremet)

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (cremet)

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (cremet)

Skinke med italiensk salat og purløg (cremet)

Æg og rejer med mayonnaise, agurk og karse (cremet)