Frikadeller, pålæg (cremet)

Frikadeller, pålæg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedte frikadeller, hakket 2 mm.
550 g
Fond
100 g
Fløde 38 %
150 g
Proteinpulver
100 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Sort peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  2. Kom kulør i massen, så den får en mørkebrun farve, som stegt frikadelle normalt har

  3. Smag til med salt og peber

  4. Kom lidt kulør på en blød pensel. Lav penselstrøg på frikadellerne, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
960 kJ
Kulhydrater
4,8 gram
Proteiner
23,6 gram
Fedtstof
12,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (cremet)