Gå til hovedindhold
Synkevenligt

Primær navigation

Menu

  • Retter
  • Opskrifter
  • Viden om

Søg

Brødkrumme

  1. Forside
  2. Viden om

Viden om

Linkoversigt

  • Introduktion til siden


  • Hvad er dysfagi?


  • Mad og drikke med modificeret konsistens


    • Gradueret konsistens i praksis
  • Om opskrifterne


    • Udvikling og afprøvning af opskrifterne
    • Produktion af dysfagidiæt
    • Køkkenudstyr
    • Anretning og servering
    • Frysning og optøning

Bliv klogere på tygge-synke-problemer, også kaldet dysfagi, og konsistensjusteret mad.

Synkevenligt

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

Kontakt

Borups Allé 41, 2200 København N

33 66 33 66

Links

  • Find opskrifter til dysfagi
  • Find retter til dysfagi
  • Viden om
  • Tilgængelighedserklæring
  • Cookiepolitik