Bløde stegte løg (cremet)
Bløde stegte løg (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Løg, pillede
450 g
Smør
75 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
70 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Skær løgene ud og sautér dem i smør til de tager farve og er bløde
Blend det sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag på damp ved 100° i 15 minutter
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet
Lav penselstrøg med kulør, så det ligner der er stegeskorpe på løgene.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
15 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.182 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
16,2 gram
Fedtstof
20,4 gram