Bløde stegte løg (cremet)

Bløde stegte løg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Løg, pillede
450 g
Smør
75 g
Fløde 38 %
100 g
Proteinpulver
70 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Skær løgene ud og sautér dem i smør til de tager farve og er bløde

  2. Blend det sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smag til med salt og peber

  4. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag på damp ved 100° i 15 minutter

  6. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  7. Lav penselstrøg med kulør, så det ligner der er stegeskorpe på løgene.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
15 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.182 kJ
Kulhydrater
9,9 gram
Proteiner
16,2 gram
Fedtstof
20,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadelle med bløde stegte løg, pebermayonnaise og drueagurk (cremet)

Hakkebøf med bløde stegte løg, bearnaise, stegte kartofler og ærter (cremet)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (cremet)

Stegt svinelever med bløde stegte løg, løgsauce, kartofler og syltede rødbeder (cremet)