Stegte kartofler

Stegte kartofler

Portioner
10

Ingredienser

Ristede kartofler, hakket 2 mm.
700 g
Sødmælk
300 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Kør de varme, hakkede kartofler på hurtighakker med mælk til en helt glat, ensartet masse. Mosen skal være meget varm for at den kan blive helt glat. Hvis det ikke lykkes skal mosen presses gennem en sigte for at fjerne klumperne

  2. Smag til med salt og peber

  3. Form/udstik mosen så det ligner båd kartofler.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
85 g
Servering
Varm
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
319 kJ
Kulhydrater
14,1 gram
Proteiner
2,3 gram
Fedtstof
1,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Hakkebøf med bløde stegte løg, bearnaise, stegte kartofler og ærter (cremet)

Hakkebøf med bløde stegte løg, bearnaise, stegte kartofler og ærter (gratin)