Ærter (gratin)
Ærter (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Grønne ærter, kogte
400 g
Smør, smeltet
35 g
Fløde 38 %
85 g
Æggehvide
200 g
Salt
Smag til
Citronsaft
Smag til
Sådan gør du
Blend ærter med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og citronsaft. Brug ikke for meget citronsaft, da det må ikke overtage smagen af ærter
Spray små halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag på damp ved 100° i 15 minutter
Lad gratinen køle lidt af
Fjern film og løsn siderne på silikoneformen
Tag gratinen ud af silikoneformen med en varm teske.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
624 kJ
Kulhydrater
9,3 gram
Proteiner
7,4 gram
Fedtstof
9,9 gram