Bearnaisesauce
Bearnaisesauce
Portioner
20
Ingredienser
Mayonnaise
Æggeblomme
80 g
Rapsolie
586 g
Eddike
6 g
Salt
Smag til
Bearnaisesauce
Sødmælk
660 g
Løg, pillede
100 g
Estragon
50 g
Bearnaiseessens
166 g
Gurkemeje
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Mayonnaise
Pisk æggeblommer og salt hvide på en røremaskine
Tilsæt olie og eddike i en tynd stråle
Lad røremaskinen køre indtil massen er blevet god tyk og cremet
Smag til med salt og stil på køl.
Bearnaisesauce
Bland alle ingredienser sammen, dog ikke mayonnaise endnu
Kog op under konstant omrøring
Reducér saucen ind, til den har en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning
Sigt den fri for løg og estragon
Lad saucen køle af og tilsæt mayonnaise under konstant omrøring.
Lad saucen få et forsigtigt opkog (så den ikke skiller) og fjern fra varmen
Smag til med eddike.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Ikke egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.777 kJ
Kulhydrater
3,2 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
45,4 gram