Hakkebøf (cremet)
Hakkebøf (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt hakkebøf, hakket 2 mm.
735 g
Fløde 38 %
335 g
Fond
200 g
Proteinpulver
160 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør så massen får en mørkere farve, der ligner hakkebøf
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Kom lidt kulør på en blød pensel. Lav penselstrøg på hakkebøffen så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.204 kJ
Kulhydrater
8,7 gram
Proteiner
23,7 gram
Fedtstof
17,8 gram