Bløde stegte løg (gratin)
Bløde stegte løg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Løg, pillede
360 g
Smør
60 g
Fløde 38 %
100 g
Majsstivelse
25 g
Æggehvide
60 g
Proteinpulver
70 g
Salt
Smag til
Sort peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Skær løgene ud og sautér dem i smør til de tager farve og er bløde
Blend løg og de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan godt føles grynet på grund af majsstivelsen
Hæld massen i en sprøjtepose og kom bagepapir i bunden af en GN
Klip et lille hul i sprøjteposen og lave en passende størrelse løgringe
Dæk en GN til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 10 minutter
Lav penselstrøg med kulør så det ligner der er stegeskorpe på løgene.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
15 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.112 kJ
Kulhydrater
12,1 gram
Proteiner
16,5 gram
Fedtstof
17,2 gram