Roastbeef, pålæg (gratin)
Roastbeef, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
22 g
Færdigtilberedt roastbeef, hakket 2 mm.
445 g
Fløde 38 %
225 g
Oksefond
100 g
Proteinpulver
110 g
Rødbedesaft
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det sammen med den blendede masse
Tilsæt rødbedesaft/lage for at få den rødlige farve i kødet frem
Smag til med salt og peber
Hæld massen i florentiner silikoneforme
Dæk til med film og sæt på blæstkøl til massen har sat sig
Lav penselstrøg med kulør på roastbeefen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.207 kJ
Kulhydrater
1,0 gram
Proteiner
28,0 gram
Fedtstof
19,3 gram