Roastbeef, pålæg (gratin)

Roastbeef, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
22 g
Færdigtilberedt roastbeef, hakket 2 mm.
445 g
Fløde 38 %
225 g
Oksefond
100 g
Proteinpulver
110 g
Rødbedesaft
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det sammen med den blendede masse

  4. Tilsæt rødbedesaft/lage for at få den rødlige farve i kødet frem

  5. Smag til med salt og peber

  6. Hæld massen i florentiner silikoneforme

  7. Dæk til med film og sæt på blæstkøl til massen har sat sig

  8. Lav penselstrøg med kulør på roastbeefen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.207 kJ
Kulhydrater
1,0 gram
Proteiner
28,0 gram
Fedtstof
19,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (gratin)