Agurkesalat (gratin)

Agurkesalat (gratin)

Portioner
30

Ingredienser

Husblas
18 g
Agurkesalat
400 g
Agurkesalat-lage
Efter behov
Proteinpulver
62 g
Agurkeskræl
Efter behov

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend agurkesalat og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse. Hvis den ikke kan køre rundt i blenderen tilsættes lidt lage

  3. Proteinpulveret afbleger agurkesalaten.

  4. Tilsæt derfor skræl fra en agurk og blend glat igen. Smelt den opblødte husblas og rør den i den blendede masse

  5. Hæld massen i mini florentiner silikoneforme

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
619 kJ
Kulhydrater
19,2 gram
Proteiner
16,6 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (gratin)

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (gratin)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (gratin)

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (gratin)