Agurkesalat (gratin)
Agurkesalat (gratin)
Portioner
30
Ingredienser
Husblas
18 g
Agurkesalat
400 g
Agurkesalat-lage
Efter behov
Proteinpulver
62 g
Agurkeskræl
Efter behov
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend agurkesalat og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse. Hvis den ikke kan køre rundt i blenderen tilsættes lidt lage
Proteinpulveret afbleger agurkesalaten.
Tilsæt derfor skræl fra en agurk og blend glat igen. Smelt den opblødte husblas og rør den i den blendede masse
Hæld massen i mini florentiner silikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
619 kJ
Kulhydrater
19,2 gram
Proteiner
16,6 gram
Fedtstof
0,1 gram