Persilleolie

Persilleolie

Portioner
30

Ingredienser

Bredbladet persille
85 g
Rapsolie
150 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Pluk bladene af persillen og skyl godt

  2. Kom alle ingredienser i en blender og blend indtil massen er ca. 50 grader

  3. Smag til med salt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
5 g
Servering
Kold og varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
2.436 kJ
Kulhydrater
2,9 gram
Proteiner
1,3 gram
Fedtstof
64,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille og syltet rødbede (cremet)

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille og syltet rødbede (gratin)

Kalvehjerter i flødesauce, kartoffelmos, tyttebær og persille (cremet)

Kalvehjerter i flødesauce, kartoffelmos, tyttebær og persille (gratin)

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (cremet)

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (gratin)

Sprængt nakke med aspargessauce, kartofler, broccoli og persille (cremet)

Sprængt nakke med aspargessauce, kartofler, broccoli og persille (gratin)