Kylling (cremet)
Kylling (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt kylling, hakket 2 mm.
860 g
Smør, smeltet
75 g
Fløde 38 %
290 g
Kyllingefond
145 g
Proteinpulver
180 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede fjerkræ sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad det køle lidt af
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.000 kJ
Kulhydrater
0,8 gram
Proteiner
21,4 gram
Fedtstof
16,8 gram