Kylling (cremet)

Kylling (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt kylling, hakket 2 mm.
860 g
Smør, smeltet
75 g
Fløde 38 %
290 g
Kyllingefond
145 g
Proteinpulver
180 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede fjerkræ sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad det køle lidt af

  6. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.000 kJ
Kulhydrater
0,8 gram
Proteiner
21,4 gram
Fedtstof
16,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (cremet)