Rabarberkompot
Rabarberkompot
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt rabarberkompot
525 g
Proteinpulver
70 g
Sukker
Smag til
Fortykningsmiddel
4 tsk.
Rødbedesaft
Efter behov
Sådan gør du
Blend rabarberkompotten sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag til med sukker
Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Tilsæt rødbedesaft for at tilbagebringe rabarberfarven, da proteinpulveret gør kompotten mat.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
817 kJ
Kulhydrater
36,8 gram
Proteiner
12,6 gram
Fedtstof
0,2 gram