Rabarberkompot

Rabarberkompot

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt rabarberkompot
525 g
Proteinpulver
70 g
Sukker
Smag til
Fortykningsmiddel
4 tsk.
Rødbedesaft
Efter behov

Sådan gør du

  1. Blend rabarberkompotten sammen med proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med sukker

  4. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  5. Tilsæt rødbedesaft for at tilbagebringe rabarberfarven, da proteinpulveret gør kompotten mat.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
25 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
817 kJ
Kulhydrater
36,8 gram
Proteiner
12,6 gram
Fedtstof
0,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (cremet)

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (gratin)