Skysauce

Skysauce

Portioner
20

Ingredienser

Fond
1000 g
Smørbolle (se opskrift nedenfor)
330 g
Fløde 38 %
120 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Sigt fond fri for klumper

  2. Lav en smørbolle som anvist i denne opskrift

  3. Opvarm fond og rør smørbolle heri

  4. Tilsæt fløde og lav en reduktion indtil saucen har en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning

  5. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
820 kJ
Kulhydrater
11,3 gram
Proteiner
8,2 gram
Fedtstof
13,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (cremet)

Kalvesteg med skysauce, kartofler, glaseret perleløg, rysteribs og timian- persilleolie (cremet)

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (cremet)

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (cremet)

Stegt svinelever med bløde stegte løg, løgsauce, kartofler og syltede rødbeder (cremet)