Rysteribs (cremet)
Rysteribs (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Ribs
400 g
Sukker
300 g
Proteinpulver
110 g
Fortykningsmiddel
3 tsk.
Rødbedesaft
Efter behov
Sukker
Smag til
Sådan gør du
Dagen før
Kom ribs i en GN og vend dem i sukker
Lad det stå og tø natten over.
På dagen
Blend ribs med proteinpulveret til en helt glat, ensartet masse
Sigt det fri for klumper
Kom massen tilbage i ren blender og tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Tilsæt rødbedesaft, da proteinpulveret gør massen lys i farven
Smag evt. til med sukker.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.099 kJ
Kulhydrater
48,5 gram
Proteiner
15,8 gram
Fedtstof
0,9 gram