Rysteribs (cremet)

Rysteribs (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Ribs
400 g
Sukker
300 g
Proteinpulver
110 g
Fortykningsmiddel
3 tsk.
Rødbedesaft
Efter behov
Sukker
Smag til

Sådan gør du

Dagen før

  1. Kom ribs i en GN og vend dem i sukker

  2. Lad det stå og tø natten over.

På dagen

  1. Blend ribs med proteinpulveret til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt det fri for klumper

  3. Kom massen tilbage i ren blender og tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  4. Tilsæt rødbedesaft, da proteinpulveret gør massen lys i farven

  5. Smag evt. til med sukker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.099 kJ
Kulhydrater
48,5 gram
Proteiner
15,8 gram
Fedtstof
0,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvesteg med skysauce, kartofler, glaseret perleløg, rysteribs og timian- persilleolie (cremet)