Glaseret perleløg (cremet)

Glaseret perleløg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Sukker
100 g
Smør
60 g
Perleløg
450 g
Proteinpulver
50 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Smelt sukker på en pande

  2. Tilsæt smør og lad det smelte

  3. Tilsæt perleløg, når sukker og smør er karamelliseret

  4. Perleløgene er færdige, når de har en flot gylden farve

  5. Blend det hele sammen med proteinpulveret til en helt glat, ensartet masse

  6. Smag til med salt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
792 kJ
Kulhydrater
21,9 gram
Proteiner
8,8 gram
Fedtstof
7,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvesteg med skysauce, kartofler, glaseret perleløg, rysteribs og timian- persilleolie (cremet)