Kalvesteg (cremet)

Kalvesteg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt kalvesteg, hakket 2 mm.
670 g
Smør, smeltet
85 g
Fløde 38 %
300 g
Proteinpulver
160 g
Fond
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad den køle lidt af

  6. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  7. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på kalvestegen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.410 kJ
Kulhydrater
4,8 gram
Proteiner
25,5 gram
Fedtstof
24,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvesteg med skysauce, kartofler, glaseret perleløg, rysteribs og timian- persilleolie (cremet)