Syltet rødbede (cremet)

Syltet rødbede (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Syltede rødbeder
600 g
Rødbedelage
150 g
Proteinpulver
40 g
Rødbedesaft
Efter behov
Fortykningsmiddel
3 tsk.

Sådan gør du

  1. Blend de syltede rødbeder med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Tilsæt rødbedesaft for at få den røde farve tilbage. Proteinpulveret afbleger massen          

  3. Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
746 kJ
Kulhydrater
35,5 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille og syltet rødbede (cremet)

Medister med gule ærter, rugbrød, syltet rødbede og sennep (cremet)

Stegt svinelever med bløde stegte løg, løgsauce, kartofler og syltede rødbeder (cremet)