Paneret flæsk (gratin)

Paneret flæsk (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt paneret flæsk, hakket 2 mm.
600 g
Æg
225 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
200 g
Proteinpulver
115 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede flæsk sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med salt og peber

  4. Dæk en GN til med film i bunden og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  6. Lad den køle lidt af, fjern film og vend gratinen ud på et spækbræt

  7. Skær det panerede flæsk i skiver

  8. Lav penselstrøg med kulør så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet efter det er bagt og udskåret

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.074 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
19,1 gram
Fedtstof
18,6 gram

Opskriften indgår i disse retter