Paneret flæsk (gratin)
Paneret flæsk (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt paneret flæsk, hakket 2 mm.
600 g
Æg
225 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
200 g
Proteinpulver
115 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede flæsk sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag til med salt og peber
Dæk en GN til med film i bunden og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad den køle lidt af, fjern film og vend gratinen ud på et spækbræt
Skær det panerede flæsk i skiver
Lav penselstrøg med kulør så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet efter det er bagt og udskåret
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.074 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
19,1 gram
Fedtstof
18,6 gram