Persillesauce
Persillesauce
Portioner
20
Ingredienser
Persille, hakket
50 g
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift
Blend 1/3 af grundsaucen med persille til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Hæld saucen med persille tilbage i en ren gryde og reducér den ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning
Opvarm den sidste 2/3 af grundsovsen i en gryde ved siden af
Smag til med salt og peber
Ved anretning hældes grundsaucen på tallerken og persillesaucen anrettes som prikker i grundsaucen, med en sprøjtepose.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
711 kJ
Kulhydrater
13,3 gram
Proteiner
3,9 gram
Fedtstof
11,4 gram