Persillesauce

Persillesauce

Portioner
20

Ingredienser

Persille, hakket
50 g
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1500 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift

  2. Blend 1/3 af grundsaucen med persille til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Hæld saucen med persille tilbage i en ren gryde og reducér den ind til en tyk og cremet konsistens. Saucen skal være så tyk, at den løber langsomt af en ske og ikke flyder ud på en tallerken ved anretning

  5. Opvarm den sidste 2/3 af grundsovsen i en gryde ved siden af

  6. Smag til med salt og peber

  7. Ved anretning hældes grundsaucen på tallerken og persillesaucen anrettes som prikker i grundsaucen, med en sprøjtepose.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
75 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
711 kJ
Kulhydrater
13,3 gram
Proteiner
3,9 gram
Fedtstof
11,4 gram

Opskriften indgår i disse retter