Paneret flæsk (cremet)
Paneret flæsk (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt paneret flæsk, hakket 2 mm.
600 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
300 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede flæsk sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern film og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet
Lav penselstrøg med kulør så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.120 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
22,0 gram
Fedtstof
18,5 gram