Paneret flæsk (cremet)

Paneret flæsk (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt paneret flæsk, hakket 2 mm.
600 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
300 g
Proteinpulver
160 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede flæsk sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Smag til med salt og peber

  4. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  6. Fjern film og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  7. Lav penselstrøg med kulør så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.120 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
22,0 gram
Fedtstof
18,5 gram

Opskriften indgår i disse retter