Medisterpølse (cremet)

Medisterpølse (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt stegt medisterpølse, hakket 2 mm.
750 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
125 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad det køle lidt af

  6. Fjern film og rør rundt i massen. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet

  7. Kom lidt kulør på en blød pensel. Lav penselstrøg på medisterpølsen så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.320 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
23,4 gram
Fedtstof
23,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Medister med gule ærter, rugbrød, syltet rødbede og sennep (cremet)