Gule ærter

Gule ærter

Portioner
10

Ingredienser

Gule ærter
1300 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend de gule ærter til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Reducer massen ind til en tyk og cremet konsistens, da den skal være grødagtig i konsistensen

  4. Smag til med salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
100 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
362 kJ
Kulhydrater
16,6 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Medister med gule ærter, rugbrød, syltet rødbede og sennep (cremet)

Medister med gule ærter, rugbrød, syltet rødbede og sennep (gratin)