Medisterpølse (gratin)
Medisterpølse (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt stegt medisterpølse, hakket 2 mm.
500 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
150 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Lav en ballotine ud af film.
Bag ballotinen i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter
Lad den køle lidt af og pak forsigtigt gratinen ud af filmen
Kom lidt kulør på en pensel. Lav penselstrøg på medisterpølsen så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.175 kJ
Kulhydrater
12,6 gram
Proteiner
14,8 gram
Fedtstof
19,2 gram