Medisterpølse (gratin)

Medisterpølse (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt stegt medisterpølse, hakket 2 mm.
500 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
125 g
Æg
250 g
Majsstivelse
150 g
Proteinpulver
60 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  3. Lav en ballotine ud af film.

  4. Bag ballotinen i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad den køle lidt af og pak forsigtigt gratinen ud af filmen

  6. Kom lidt kulør på en pensel. Lav penselstrøg på medisterpølsen så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.175 kJ
Kulhydrater
12,6 gram
Proteiner
14,8 gram
Fedtstof
19,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Medister med gule ærter, rugbrød, syltet rødbede og sennep (gratin)