Syltet rødbede (gratin)
Syltet rødbede (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
20 g
Syltede rødbeder
50 g
Rødbedelage
150 g
Proteinpulver
60 g
Rødbedesaft
Efter behov
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend de syltede rødbeder med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt rødbedesaft for at få den røde farve tilbage. Proteinpulveret afbleger massen
Smelt den opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Kom film i bunden af en GN og hæld rødbedemassen heri
Dæk til med film og still på blæstkøl til det har sat sig
Fjern filmen, vend bunden ud på et spækbræt og fjern det sidste film
Udstik rødbedestykker med udstykkere, der ligner syltede rødbeder. Evt. en lille spids dråbeformet udstikker
Kom den overskydende gratin tilbage i GN og opvarm på svag varme, så det smelter igen og gentag fra punkt 4 med den resterende masse.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
682 kJ
Kulhydrater
28,1 gram
Proteiner
10,5 gram
Fedtstof
0,4 gram