Stuvede ærter og gulerødder (gratin)

Stuvede ærter og gulerødder (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1200 g
Gulerødder, gratin (se opskrift nedenfor)
400 g
Ærter, gratin (se opskrift nedenfor)
400 g

Sådan gør du

  1. Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift

  2. Lav gulerødder som anvist i denne opskrift

  3. Lav ærter som anvist i denne opskrift

  4. Skær gulerødder og ærter ud i mindre stykker

  5. Ved anretning placeres grundsaucen først på tallerkenen, hvorefter de udskårne gulerødder og ærter vendes lidt i og ovenpå saucen for at give det et farvespil.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g grundsauce, 15 g gulerødder, 15 g ærter
Servering
Varm
Frysning
Egnet - hver for sig

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
685 kJ
Kulhydrater
11,9 gram
Proteiner
5,8 gram
Fedtstof
10,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille og syltet rødbede (gratin)