Stuvede ærter og gulerødder (gratin)
Stuvede ærter og gulerødder (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1200 g
Gulerødder, gratin (se opskrift nedenfor)
400 g
Ærter, gratin (se opskrift nedenfor)
400 g
Sådan gør du
Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift
Lav gulerødder som anvist i denne opskrift
Lav ærter som anvist i denne opskrift
Skær gulerødder og ærter ud i mindre stykker
Ved anretning placeres grundsaucen først på tallerkenen, hvorefter de udskårne gulerødder og ærter vendes lidt i og ovenpå saucen for at give det et farvespil.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g grundsauce, 15 g gulerødder, 15 g ærter
Servering
Varm
Frysning
Egnet - hver for sig
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
685 kJ
Kulhydrater
11,9 gram
Proteiner
5,8 gram
Fedtstof
10,7 gram