Frikadeller (gratin)
Frikadeller (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedte frikadeller, hakket 2 mm.
500 g
Smør, smeltet
70 g
Fløde 38 %
225 g
Fond
120 g
Æg
250 g
Majsstivelse
50 g
Proteinpulver
160 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør i massen, så farven bliver mørk som en stegt frikadelle
Smag til med salt og peber
Spray halvkuglede silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og vend frikadellerne ud af formene
Kom lidt kulør på en blød pensel. Lav penselstrøg på frikadellerne, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.077 kJ
Kulhydrater
6,5 gram
Proteiner
21,8 gram
Fedtstof
16,1 gram