Stegt svinelever (gratin)
Stegt svinelever (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt stegt lever, hakket 2 mm.
600 g
Æg
250 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
150 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber
Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri (højst 1 cm i højden)
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter
Lad den køle lidt af
Fjern film og vend GN på et skærebræt og fjern filmen fra bunden også
Skær stykkerne, så det ligner stegt lever.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet - efter det er bagt og udskåret
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
818 kJ
Kulhydrater
4,4 gram
Proteiner
19,3 gram
Fedtstof
11,3 gram