Stegt svinelever (gratin)

Stegt svinelever (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt stegt lever, hakket 2 mm.
600 g
Æg
250 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
150 g
Proteinpulver
150 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Kom film i bunden af en GN og hæld massen heri (højst 1 cm i højden)

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  5. Lad den køle lidt af

  6. Fjern film og vend GN på et skærebræt og fjern filmen fra bunden også

  7. Skær stykkerne, så det ligner stegt lever.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet - efter det er bagt og udskåret

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
818 kJ
Kulhydrater
4,4 gram
Proteiner
19,3 gram
Fedtstof
11,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt svinelever med bløde stegte løg, løgsauce, kartofler og syltede rødbeder (gratin)