Stuvede ærter og gulerødder (cremet)

Stuvede ærter og gulerødder (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1200 g
Gulerødder, cremet (se opskrift nedenfor)
400 g
Ærter, cremet (se opskrift nedenfor)
400 g

Sådan gør du

  1. Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift

  2. Lav gulerødder som anvist i denne opskrift

  3. Lav ærter som anvist i denne opskrift

  4. Kom de færdigtilberedte gulerods- og ærtecremer i hver sin sprøjtepose

  5. Ved anretning placeres grundsaucen først på tallerkenen, hvorefter gulerods- og ærtecremerne sprøjtes ud i grundsaucen for at give et farvespil.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
50 g grundsauce, 15 g gulerødder, 15 g ærter
Servering
Varm
Frysning
Egnet - hver for sig

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
731 kJ
Kulhydrater
12,2 gram
Proteiner
5,1 gram
Fedtstof
12,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille og syltet rødbede (cremet)