Stuvede ærter og gulerødder (cremet)
Stuvede ærter og gulerødder (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Grundsauce (se opskrift nedenfor)
1200 g
Gulerødder, cremet (se opskrift nedenfor)
400 g
Ærter, cremet (se opskrift nedenfor)
400 g
Sådan gør du
Lav grundsaucen som anvist i denne opskrift
Lav gulerødder som anvist i denne opskrift
Lav ærter som anvist i denne opskrift
Kom de færdigtilberedte gulerods- og ærtecremer i hver sin sprøjtepose
Ved anretning placeres grundsaucen først på tallerkenen, hvorefter gulerods- og ærtecremerne sprøjtes ud i grundsaucen for at give et farvespil.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
50 g grundsauce, 15 g gulerødder, 15 g ærter
Servering
Varm
Frysning
Egnet - hver for sig
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
731 kJ
Kulhydrater
12,2 gram
Proteiner
5,1 gram
Fedtstof
12,2 gram