Frikadeller (cremet)
Frikadeller (cremet)
Portioner
20
Færdigtilberedte frikadeller, hakket 2 mm.
780 g
Fløde 38 %
245 g
Fond
190 g
Proteinpulver
160 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør i massen, så massen bliver mørk og får samme farve som en stegt frikadelle
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet
Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på frikadellerne, så det ligner de har stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
958 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
23,7 gram
Fedtstof
12,9 gram