Frikadeller (cremet)

Frikadeller (cremet)

Portioner
20
Færdigtilberedte frikadeller, hakket 2 mm.
780 g
Fløde 38 %
245 g
Fond
190 g
Proteinpulver
160 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Tilsæt kulør i massen, så massen bliver mørk og får samme farve som en stegt frikadelle

  3. Smag til med salt og peber

  4. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  5. Dæk til med film og bag i ovnen på damp ved 100° i 20 minutter. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  6. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på frikadellerne, så det ligner de har stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
958 kJ
Kulhydrater
4,6 gram
Proteiner
23,7 gram
Fedtstof
12,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille og syltet rødbede (cremet)