Stegt svinelever (cremet)

Stegt svinelever (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt stegt lever, hakket 2 mm.
700 g
Fløde 38 %
250 g
Fond
200 g
Proteinpulver
140 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede kød med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber

  3. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 15 minutter

  5. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
811 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
19,0 gram
Fedtstof
10,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt svinelever med bløde stegte løg, løgsauce, kartofler og syltede rødbeder (cremet)