Sveske-abrikosfyld

Sveske-abrikosfyld

Portioner
40

Ingredienser

Vand
200 g
Svesker uden sten
200 g
Tørret abrikos
100 g
Proteinpulver
80 g
Salt
Smag til
Sukker
Smag til

Sådan gør du

  1. Kog sukkeret ud i vandet

  2. Blend alle ingredienser i sukkervandet til en helt glat, ensartet masse

  3. Smag til med salt og sukker.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.120 kJ
Kulhydrater
51,4 gram
Proteiner
15,5 gram
Fedtstof
0,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (cremet)

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (gratin)