Rullesteg (gratin)
Rullesteg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt rullesteg, hakket 2 mm.
570 g
Æg
285 g
Fløde 38 %
285 g
Fond
145 g
Proteinpulver
180 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sveske-abrikosfyld (se opskrift nedenfor)
220 g
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Lav sveske-abrikosfyld som anvist i denne opskrift
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør for at få den brunlige stegte kød farve frem
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld 70 g masse heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad gratinen køle lidt af
Vend gratinen ud og udstik herefter 10 g kød i midten
Udfyld hullet med sveske-abrikosfyld
Lav penselstrøg med kulør på siderne af gratinen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g sveske-abrikosfyld
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.093 kJ
Kulhydrater
10,3 gram
Proteiner
23,1 gram
Fedtstof
14,4 gram