Rullesteg (gratin)

Rullesteg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt rullesteg, hakket 2 mm.
570 g
Æg
285 g
Fløde 38 %
285 g
Fond
145 g
Proteinpulver
180 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sveske-abrikosfyld (se opskrift nedenfor)
220 g
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Lav sveske-abrikosfyld som anvist i denne opskrift

  2. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Tilsæt kulør for at få den brunlige stegte kød farve frem 

  4. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  5. Spray florentiner silikoneforme med sprayfedt og hæld 70 g masse heri

  6. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  7. Lad gratinen køle lidt af

  8. Vend gratinen ud og udstik herefter 10 g kød i midten

  9. Udfyld hullet med sveske-abrikosfyld

  10. Lav penselstrøg med kulør på siderne af gratinen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g sveske-abrikosfyld
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.093 kJ
Kulhydrater
10,3 gram
Proteiner
23,1 gram
Fedtstof
14,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (gratin)