Rødkål

Rødkål

Portioner
8

Ingredienser

Rødkål
200 g
Rødkålslage
100 g
Fortykningsmiddel
2 tsk.

Sådan gør du

  1. Blend rødkål og lage til en helt glat, ensartet masse. Tilsæt mere lage hvis det er for tørt til at kunne køre rundt i blende

  2. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  3. Hvis rødkålen skal serveres til en varm ret, lunes den, med film over, i en ovn på damp ved 100° i 15 minutter.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold og varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
895 kJ
Kulhydrater
46,4 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
3,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (cremet)

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (gratin)

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (cremet)

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (gratin)