Rødkål
Rødkål
Portioner
8
Ingredienser
Rødkål
200 g
Rødkålslage
100 g
Fortykningsmiddel
2 tsk.
Sådan gør du
Blend rødkål og lage til en helt glat, ensartet masse. Tilsæt mere lage hvis det er for tørt til at kunne køre rundt i blende
Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen
Hvis rødkålen skal serveres til en varm ret, lunes den, med film over, i en ovn på damp ved 100° i 15 minutter.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
30 g
Servering
Kold og varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
895 kJ
Kulhydrater
46,4 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
3,0 gram