And (gratin)
And (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt andelår, hakket 2 mm.
590 g
Fløde 38 %
235 g
Andefedt, smeltet
180 g
Æg
240 g
Majsstivelse
55 g
Proteinpulver
180 g
Hvid peber
Smag til
Salt
Smag til
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Blend det varme, hakkede fjerkræ sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen
Spray en oval silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Lad gratinen køle lidt af
Fjern filmen, løsn gratinen fra silikoneformen og vend ud
Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på gratinen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.615 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
18,2 gram
Fedtstof
32,1 gram