And (gratin)

And (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt andelår, hakket 2 mm.
590 g
Fløde 38 %
235 g
Andefedt, smeltet
180 g
Æg
240 g
Majsstivelse
55 g
Proteinpulver
180 g
Hvid peber
Smag til
Salt
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Blend det varme, hakkede fjerkræ sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med salt og peber. Massen kan virke grynet på grund af majsstivelsen

  3. Spray en oval silikoneform med sprayfedt og hæld massen heri

  4. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  5. Lad gratinen køle lidt af

  6. Fjern filmen, løsn gratinen fra silikoneformen og vend ud

  7. Kom lidt kulør på en blød pensel og lav penselstrøg på gratinen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.615 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
18,2 gram
Fedtstof
32,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (gratin)