Flæskesteg, pålæg (cremet)

Flæskesteg, pålæg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt flæskesteg, hakket 2 mm.
445 g
Fløde 38 %
200 g
Fond
100 g
Proteinpulver
100 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Kulør
Pynt

Sådan gør du 

  1. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat ensartet masse. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion ved svag varme under konstant omrøring, indtil massen er tyk og cremet. Herefter køles massen ned

  2. Smag til med salt og peber

  3. Put kulør på en pensel. Lav penselstrøg på flæskestegen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.176 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
28,5 gram
Fedtstof
18,2 gram

Opskriften indgår i disse retter