Rullesteg (cremet)
Rullesteg (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Færdigtilberedt rullesteg, hakket 2 mm.
670 g
Fløde 38 %
335 g
Fond
170 g
Proteinpulver
160 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sveske-abrikosfyld (se opskrift nedenfor)
220 g
Kulør
Pynt
Sådan gør du
Lav sveske-abrikosfyld som anvist i denne opskrift
Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse
Tilsæt kulør for at få farven af stegt kød frem
Smag til med salt og peber
Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter
Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet
Lav et hul i midten af massen og udfyld hullet med sveske-abrikosfyld
Lav penselstrøg med kulør på siden af gratinen, så det ligner stegeskorpe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g sveske-abrikosfyld
Servering
Varm
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.179 kJ
Kulhydrater
11,7 gram
Proteiner
23,0 gram
Fedtstof
16,2 gram