Rullesteg (cremet)

Rullesteg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Færdigtilberedt rullesteg, hakket 2 mm.
670 g
Fløde 38 %
335 g
Fond
170 g
Proteinpulver
160 g
Kulør
Efter behov
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sveske-abrikosfyld (se opskrift nedenfor)
220 g
Kulør
Pynt

Sådan gør du

  1. Lav sveske-abrikosfyld som anvist i denne opskrift

  2. Blend det varme, hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse

  3. Tilsæt kulør for at få farven af stegt kød frem

  4. Smag til med salt og peber

  5. Spray en GN med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og bag i ovn på damp ved 100° i 20 minutter

  7. Fjern filmen og rør rundt. Hvis massen er for tynd, laves der en reduktion på svag varme under konstant omrøring indtil massen er tyk og cremet

  8. Lav et hul i midten af massen og udfyld hullet med sveske-abrikosfyld

  9. Lav penselstrøg med kulør på siden af gratinen, så det ligner stegeskorpe.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
60 g kød, 10 g sveske-abrikosfyld
Servering
Varm
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.179 kJ
Kulhydrater
11,7 gram
Proteiner
23,0 gram
Fedtstof
16,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (cremet)