Agurkesalat (cremet)

Agurkesalat (cremet)

Portioner
15

Ingredienser

Agurkesalat
400 g
Proteinpulver
70 g
Agurkesalat-lage
Efter behov
Agurkeskræl
Efter behov
Fortykningsmiddel
5 tsk.

Sådan gør du

  1. Blend agurkesalat og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse. Hvis massen ikke kan køre rundt i blenderen tilsættes lage

  2. Proteinpulveret afbleger agurkesalaten, tilsæt derfor skræl fra en agurk. Blend glat igen

  3. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen

  4. Stil på køl indtil servering.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
610 kJ
Kulhydrater
21,4 gram
Proteiner
15,2 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Andesteg med brune og hvide kartofler, skysauce, rødkål, æbler med ribsgelé og agurkesalat (cremet)

Kylling med persille, skysovs, agurkesalat, kartofler og rabarberkompot (cremet)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (cremet)

Rullesteg med kartofler, skysovs, rødkål og agurkesalat (cremet)