Tomat (cremet)

Tomat (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Cherrytomater
500 g
Fortykningsmiddel
2,5 tsk.

Sådan gør du

  1. Blend de friske tomater til en helt glat, ensartet masse

  2. Sigt massen fri for klumper

  3. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
15 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
92 kJ
Kulhydrater
5,7 gram
Proteiner
0,7 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (cremet)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (cremet)