Karseolie

Karseolie

Portioner
20

Ingredienser

Karse
70 g
Bladene fra radiser
25 g
Rapsolie
100 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend karse, radiseblade og olie indtil temperaturen er oppe på mindst 50°

  2. Smag til med salt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
5 g
Servering
Varm og kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.939 kJ
Kulhydrater
1,3 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
51,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (cremet)

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (gratin)

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (cremet)

Oksespegepølse med remoulade, rå løg og karse (gratin)

Æg og rejer med mayonnaise, agurk og karse (cremet)

Æg og rejer med mayonnaise, agurk og karse (gratin)