Kalvespidsbryst, pålæg (gratin)

Kalvespidsbryst, pålæg (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
22 g
Færdigtilberedt sprængt kalvespidsbryst, hakket 2 mm.
415 g
Fond
100 g
Smør, smeltet
55 g
Fløde 38 %
235 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat ensartet masse

  3. Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse

  4. Smag til med salt og peber

  5. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  6. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig

  7. Skær gratinen ud i skiver, så det ligner pålægsskiver af kalvespidsbryst.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.380 kJ
Kulhydrater
1,8 gram
Proteiner
26,5 gram
Fedtstof
24,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (gratin)