Kalvespidsbryst, pålæg (gratin)
Kalvespidsbryst, pålæg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
22 g
Færdigtilberedt sprængt kalvespidsbryst, hakket 2 mm.
415 g
Fond
100 g
Smør, smeltet
55 g
Fløde 38 %
235 g
Proteinpulver
110 g
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blend det hakkede kød sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat ensartet masse
Smelt det opblødte husblas og rør det i den blendede masse
Smag til med salt og peber
Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Skær gratinen ud i skiver, så det ligner pålægsskiver af kalvespidsbryst.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Tips og idéer
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.380 kJ
Kulhydrater
1,8 gram
Proteiner
26,5 gram
Fedtstof
24,2 gram