Tomat (gratin)

Tomat (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
10 g
Cherrytomater
500 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blend de friske tomater til en helt glat, ensartet masse

  3. Sigt massen fri for klumper

  4. Smelt det opblødte husblas med en smule af den sigtede masse

  5. Hæld det smeltede husblas med resten af massen og blend igen

  6. Spray halvkugle silikoneforme med sprayfedt og hæld massen heri

  7. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
15 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
111 kJ
Kulhydrater
4,5 gram
Proteiner
2,4 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kalvespidsbryst med peberrodscreme, tomat og karse (gratin)

Roastbeef med remoulade, bløde stegte løg, tomat og agurkesalat (gratin)