Rødløg (gratin)
Rødløg (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
12 g
Æbler
100 g
Rødløg, pillede
300 g
Proteinpulver
50 g
Rødbedesaft
Efter behov
Salt
Smag til
Honning
Smag til
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Skyl æbler og skær dem i grove stykker sammen med kernehusene
Skær løget i grove stykker
Blancher æbler og de 2/3 af løg i kogende vand 4-5 gange, hvor vandet skiftes hver gang, det begynder at koge
Blend de blancherede æbler og løg sammen med det sidste rå løg og proteinpulver til en glat ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt det opblødte husblas og tilsæt det i rødløgsmassen
Tilsæt rødbedesaft for at få den røde farve, som rødløg normalt har
Smag til med salt og honning
Hæld massen i miniflorentinere
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig
Tag løggratinen ud af silikoneformene og udstik dem i forskellige størrelser så det ligner løgringe.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
15 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
431 kJ
Kulhydrater
10,2 gram
Proteiner
15,5 gram
Fedtstof
0,3 gram