Dildolie

Dildolie

Portioner
30

Ingredienser

Dild, frisk
70 g
Rapsolie
150 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Pluk dilden fra buketten

  2. Kom alle ingredienser i en blender og blend indtil massen er ca. 50̊

  3. Smag til med salt.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
5 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
2.586 kJ
Kulhydrater
2,2 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
68,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Karrysild med rødløgsmayonnaise, æble og dild (cremet)

Karrysild med rødløgsmayonnaise, æble og dild (gratin)

Marinerede sild med kapersmayonnaise, rødløg og dild (cremet)

Marinerede sild med kapersmayonnaise, rødløg og dild (gratin)

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (cremet)

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (gratin)

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (cremet)

Røget makrel med tomat-æblemayonnaise, peberfrugt og dild (gratin)