Citron (gratin)

Citron (gratin)

Portioner
20

Ingredienser

Husblas
20 g
Citronskal
40 g
Citronsaft
200 g
Sukker
30 g
Proteinpulver
40 g

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i koldt vand

  2. Blancher citronskallerne i varmt vand 6 gange. Skift vandet hver gang, det begynder at koge

  3. Opvarm citronsaft, sukker og citronskal til sukkeret er opløst

  4. Blend det hele til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt massen fri for klumper

  6. Smelt den opblødte husblas og rør den i den sigtede masse

  7. Kom massen i mini florentiner silikoneforme

  8. Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
569 kJ
Kulhydrater
16,2 gram
Proteiner
17,8 gram
Fedtstof
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (gratin)