Citron (gratin)
Citron (gratin)
Portioner
20
Ingredienser
Husblas
20 g
Citronskal
40 g
Citronsaft
200 g
Sukker
30 g
Proteinpulver
40 g
Sådan gør du
Læg husblas i blød i koldt vand
Blancher citronskallerne i varmt vand 6 gange. Skift vandet hver gang, det begynder at koge
Opvarm citronsaft, sukker og citronskal til sukkeret er opløst
Blend det hele til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Smelt den opblødte husblas og rør den i den sigtede masse
Kom massen i mini florentiner silikoneforme
Dæk til med film og stil på blæstkøl til det har sat sig.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
569 kJ
Kulhydrater
16,2 gram
Proteiner
17,8 gram
Fedtstof
0,0 gram