Dildmayonnaise

Dildmayonnaise

Portioner
50

Ingredienser

Mayonnaise (se opskrift nedenfor)
500 g
Smør
50 g
Dild
50 g
Rapsolie
40 g
Hvidvinseddike
40 g
Dijonsennep
10 g
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Lav mayonnaisen som anvist i denne opskrift

  2. Smelt smør

  3. Blend smeltet smør, dild, olie, eddike og sennep til en helt glat, ensartet masse

  4. Rør det sammen med mayonnaisen

  5. Smag til med salt

  6. Kom massen i en GN og bank fri for lufthuller

  7. Dæk til med film og stil på køl til den har sat sig.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
2.827 kJ
Kulhydrater
1,1 gram
Proteiner
2,0 gram
Fedtstof
74,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (cremet)

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (gratin)