Røget laks, pålæg (cremet)

Røget laks, pålæg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Creme fraiche 38 %
215 g
Røget laks
440 g
Sødmælk
85 g
Proteinpulver
90 g
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til
Hvid peber
Smag til

Sådan gør du

  1. Pisk creme fraiche helt stiv

  2. Blend laks, sødmælk og proteinpulver til en helt glat, ensartet masse

  3. Vend laksemassen i cremefraiche

  4. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
959 kJ
Kulhydrater
1,2 gram
Proteiner
23,1 gram
Fedtstof
14,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (cremet)