Citron (cremet)

Citron (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Citronskal
40 g
Citronsaft
200 g
Sukker
30 g
Proteinpulver
40 g

Sådan gør du

  1. Skær citronskal af citronerne og pres herefter saften ud af dem

  2. Blancher citronskallerne i varmt vand 6 gange. Skift vandet hver gang, det begynder at koge

  3. Opvarm citronsaft, sukker og citronskal til sukkeret er opløst

  4. Blend det hele til en helt glat, ensartet masse

  5. Sigt massen fri for klumper

  6. Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
511 kJ
Kulhydrater
17,3 gram
Proteiner
13,4 gram
Fedtstof
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Røget laks med dildmayonnaise, citron og dild (cremet)