Citron (cremet)
Citron (cremet)
Portioner
20
Ingredienser
Citronskal
40 g
Citronsaft
200 g
Sukker
30 g
Proteinpulver
40 g
Sådan gør du
Skær citronskal af citronerne og pres herefter saften ud af dem
Blancher citronskallerne i varmt vand 6 gange. Skift vandet hver gang, det begynder at koge
Opvarm citronsaft, sukker og citronskal til sukkeret er opløst
Blend det hele til en helt glat, ensartet masse
Sigt massen fri for klumper
Tilsæt fortykningsmiddel. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.
Information om opskriften
Portionsstørrelse
10 g
Servering
Kold
Frysning
Egnet
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
511 kJ
Kulhydrater
17,3 gram
Proteiner
13,4 gram
Fedtstof
0,0 gram