Rejer, pålæg (cremet)

Rejer, pålæg (cremet)

Portioner
20

Ingredienser

Rejer
545 g
Vand
180 g
Rapsolie
46 g
Fortykningsmiddel
3 tsk.
Citronsaft
Smag til
Salt
Smag til

Sådan gør du

  1. Blend rejer, vand og rapsolie til en helt glat, ensartet masse

  2. Smag til med citronsaft og salt

  3. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen. Der kan være behov for at tilsætte mere eller mindre fortykningsmiddel, forsøg derfor med én teske af gangen.

Information om opskriften

Portionsstørrelse
35 g
Servering
Kold
Frysning
Ikke egnet

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
453 kJ
Kulhydrater
0,9 gram
Proteiner
11,7 gram
Fedtstof
6,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æg og rejer med mayonnaise, agurk og karse (cremet)